Net dat beetje extra!

Omdat wij het volste vertrouwen hebben in de occasions die wij verkopen krijgt u van ons 1 maand gratis *rijklaar- garantie. Zo kunt u zorgeloos op weg en hoeft u niet bang te zijn een miskoop of dan wel een ondeugdelijke auto te hebben gekocht.

1 maand gratis *rijklaar- garantie (normaal € 149,- )

(tot maximaal 1500 km)

Hiervoor krijgt u:

 • Minimaal 6 maanden apk
 • Algehele controle o , a remmen/banden/ ophanging / verlichting
 • Vloeistoffen- controle afgevuld
 • Garantie op de motor en transmissie
 • Reiniging in- en exterieur

Garantie voorwaarden

De *rijklaar-garantie is alleen van toepassing op occasions met een aanschafprijs boven de €3500,- euro, niet ouder dan 10 jaar en met een kilometerstand niet hoger dan 150.000 km. Om aanspraak te kunnen maken op deze garantie dient u rekenschap te houden met het hier volgende: bij inruil van uw huidige auto wordt rekening gehouden met het bij te betalen bedrag, onverwachte en verborgen gebreken aan de ruilauto zullen tevens gereclameerd kunnen worden, ook zal er gekeken worden of er sprake is van moedwillig gebruik of misbruik van de aangekochte auto.

Onder de *rijklaar-garantie vallen in principe uitsluitend de motor en transmissie, voor overige componenten zoals bijvoorbeeld; elektrische ramen, radio/ cd\ navigatie-spelers, airco’s en turbo’s, adviseren wij u om *zekerheidsgarantie bij te kopen. Garantie-reparaties worden uitsluitend door ons zelf uitgevoerd, op het moment dat u zelf of derden aan de auto heeft gesleuteld zal eventuele claim worden afgewezen en vervalt ook de aanspraak op de gehele garantie periode.

Wij zijn geen dealer en/of garagebedrijf maar beschikken wel over een aantal leenauto’s die wij tegen een kleine vergoeding uitlenen bij een garantie-reparatie. (LET OP! Bij auto’s die wij verlaagd hebben in prijs, vervalt de gratis standaard garantie!!)

Wilt u toch liever een stukje extra zekerheid? Dan kunt u ook kiezen voor *zekerheidsgarantie, ook dit is uitsluitend mogelijk bij aankoop van al onze occasions met een aanschafprijs boven de €3500,-, niet ouder dan 10 jaar en met een kilometerstand niet hoger dan 150.000 km.

3 maanden *zekerheidsgarantie (voor €399,- euro)

(tot maximaal 4500 km )

Hiervoor krijgt u:

 • Minimaal 10 maanden apk
 • Een kleine onderhoudsbeurt (olie + filter)
 • Algehele controle op o.a. remmen/ banden/uitlaat/ophanging/ verlichting
 • Vloeistoffen-controle en afgevuld
 • Garantie op de motor en transmissie
 • 50/50 garantie op de overige componenten
 • Minimaal 10 liter brandstof
 • Reiniging in- en exterieur
 • Inclusief RDW- ledes en tenaamstellingskosten van uw nieuwe auto

Garantie is tegen meerprijs eventueel uitbreid baar i.c.m. een grote-onderhoudsbeurt, vraag naar de mogelijkheden.

LET OP!

Occasions die wij adverteren onder de noemer inruilkoopje! Zijn auto’s die wij voor lage handelsprijzen verkopen, daar gelden bij aankoop door particulieren dezelfde voorwaarden als aan (export) en/of handelaren ‘zo mee! Geen garantie!

Wij zijn geen bovag aangesloten bedrijf, omdat wij geen garagebedrijf zijn. Bovag garantie mag pas gegeven worden bij occasions vanaf €4500,- euro en daar betaald u al gauw rond de €1000,- euro extra voor, dit gaat meestal i.c.m. verplichte afleveringskosten.

Door de grote internet concurrentie werken wij reeds met scherpe-internetprijzen, met de hierbij geringe marges die wij hanteren kunnen wij nu eenmaal niet geheel voor het risico staan dat er onverwacht mankementen en/of defecten kunnen optreden bij een tweedehands occasion, vandaar dat u voor dit risico extra zult moeten betalen.

De intentie is dan ook onze occasions zo zorgvuldig mogelijk te controleren alvorens deze te koop aan te bieden. Kiest u niet voor *zekerheidsgarantie dan kunt u alsnog gebruik maken van onze standaard ‘1 jaar service, hiervoor krijgt u bij eventuele onverwachte mankementen en/of defecten de noodzakelijk te vervangen onderdelen tegen kostprijs geleverd en kunnen wij deze tegen een gereduceerd tarief voor u vervangen.

Garantie en/of service is alleen mogelijk bij betaling van de vraagprijs

Aan onze internet site kunnen geen rechten worden ontleend, onder voorbehoud van publicatie fouten.

Mogelijk gemaakt door Mobilox